strandpaviljoen-enkhuizen7
strandpaviljoen-enkhuizen6
strandpaviljoen-enkhuizen5
strandpaviljoen-enkhuizen4
strandpaviljoen-enkhuizen3
strandpaviljoen-enkhuizen2
strandpaviljoen-enkhuizen

Genieten

Strandpaviljoen Enkhuizen is de uitgaansgelegenheid voor het hele gezin! Direct aan het IJsselmeer vindt u onze unieke locatie. Op slechts vijf minuten lopen van het oude stadscentrum van Enkhuizen. Onze locatie is prima bereikbaar te voet,  per fiets en natuurlijk per auto. Parkeren kunt u bij ons gratis. Wij hopen u snel te mogen ontvangen.

Eten en drinken

Wij hebben een uitgebreide lunch-, borrel-, diner- en kinderkaart, wij serveren verschillende vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Daarnaast hebben wij ook een snackbar, om mee te nemen of om gezellig bij ons in het Paviljoen te eten. Heeft u al trek gekregen…… bekijkt u dan onze menukaart.

Kinderrestaurant

strandpaviljoen Enkhuizen is ‘het’ kinderrestaurant van Enkhuizen. Een reuze zandbak vol met kinderspeelgoed, gigantische kinderhoek, activiteiten programma en uitgebreide kinderkaart/pannenkoeken kaart maken dit bij uitstek de locatie om met uw gezin, familie of kinderpartij heen te gaan.

Activiteiten

Door het jaar heen organiseren wij diverse activiteiten. Van zeil/surflessen tot pannenkoeken versieren, en van kinderbingo tot Enkhuizen@Sea Strandpaviljoen Enkhuizen organiseert het. Ook organiseren wij verschillende actieve evenementen zoals watersportdagen of complete zeilweken.

Zomer in Enkhuizen!!! In de zon uit de wind. Het is genieten op het terras de a.s. Dagen. Heb jij al gereserveerd voor de aankomende dagen? De agenda loopt al stevig vol! Tot later vandaag of deze week! ... Bekijk meerBekijk minder

6 dagen geleden

Zomer in Enkhuizen!!! In de zon uit de wind. Het is genieten op het terras de a.s. Dagen. Heb jij al gereserveerd voor de aankomende dagen? De agenda loopt al stevig vol! Tot later vandaag of deze week!

Strandpaviljoen EnkhuizenDank Gré

6 dagen geleden
Avatar

Vanmiddag al lekker geluncht in het zonnetje. Toplocatie

6 dagen geleden   ·  1

1 Reply

Avatar

vanaf wanneer zijn jullie ook op de andere doordeweekse dagen open?

2 dagen geleden

2 Replies

Avatar

Reageer op Facebook

Strandpaviljoen Enkhuizen heeft de omslagfoto bijgewerkt. ... Bekijk meerBekijk minder

2 weken geleden

Gabriella Brandt Lianda Essen Nikita Saddal Maxime van der Linde Laura Lenten nieuwe vrijdagmiddag hangout? 😎

2 weken geleden   ·  3
Avatar

Bianca Sijm morgenmiddag he 😋

2 weken geleden

1 Reply

Avatar

Laura Feij even daten???

2 weken geleden   ·  1
Avatar

Debby Hakvoort wanneer gaan we😊

1 geleden   ·  1

5 Replies

Avatar

Reageer op Facebook

Vanavond zijn wij helemaal vol gereserveerd! De laatste tafel wordt net gereserveerd..... Morgen hebben wij weer plek, en is het terras natuurlijk gewoon geopend! Morgen mooi in het zonnetje uit de wind op ons heerlijke terras. Reserveren is dus altijd handig. ... Bekijk meerBekijk minder

2 weken geleden