HOOFD VAN DE WATERSPORT

Jij gaat samen met het team vol enthousiasme de afdeling watersport op je nemen. Je bent verantwoordelijk voor diverse lessen en programma’s die op de zeilschool gedraaid worden. Je geeft niet alleen de cursisten les, maar helpt ook de instructeurs en hulp instructeurs op weg waar ze het nodig hebben. Ook het onderhoud van de materialen houd jij samen met het team bij.

Je bent goed in één of meer watersporten, daarin kun je zelf veilig het water op. Deze kennis draag je over aan cursisten en (hulpinstructeurs), je bent sociaal, kunt lesgeven en hebt verantwoordelijkheidsgevoel voor een groep mensen.

Misschien ben je goed in één watersport, zoals zeilen, surfen of kiten. We verwachten niet dat je alle watersporten tot in de puntjes kan, daarom heb je interesse om je kennis in de andere watersporten waar je nog niet zo ervaren in bent, met onze hulp uit te breiden.

Deze baan is een topper voor iedereen die van buitenzijn houdt. Lekker het water op en betaald krijgen. Welke watersporter wil dat nou niet! . Je bent minimaal 18 jaar.

 

ZEISLCHOOL EN STRANDPAVILJOEN ENKHUIZEN

Is een dynamisch bedrijf gericht op de beleving van de gasten. Zowel watersport en horeca zijn vrolijke, gezellige bezigheden voor de gasten, wij willen met ons team alle gasten een fijne tijd bezorgen. Volwassenen, kinderen, groepen, wandelaars, iedereen is welkom en veel wordt mogelijk gemaakt voor de gasten. Met deze instelling en ons gezellige sociale team lossen we altijd alles op. Fijne samenwerking binnen het team, persoonlijke ontwikkeling op eigen niveau en samen het dynamische bedrijf onderhouden en verbeteren is onze visie.

 

FUNCTIE

Uren:                        30-38 (in overleg)

Dagen:                     in overleg

Salaris:                    € 14,50 bruto per uur

Start functie:          1 maart / 1 april

Contract:                 half jaar, bij goede samenwerking zeker verlenging