Zeilschool

HOOFDINSTRUCTEUR

Je bent verantwoordelijk voor diverse lessen en programma’s die op de zeilschool gedraaid worden. Je geeft niet alleen de cursisten les, maar helpt ook de instructeurs en hulp instructeurs op weg waar ze het nodig hebben.  Je bent goed in één of meer watersporten, daarin kun je zelf veilig het water op. Deze kennis draag je over aan cursisten en (hulpinstructeurs), je bent sociaal, kunt lesgeven en hebt verantwoordelijkheidsgevoel voor ene groep mensen. Je bent minimaal 18 jaar.

INSTRUCTEUR

Je kunt zelfstandig een groepje cursisten lesgeven. Je kijkt naar het weer en maakt daarmee en met het niveau van de cursisten een lesplan. Je organiseert samen met het team dat de materialen klaarliggen voor gebruik en na afloop weer opgeborgen worden. Je bent goed in één of meer watersporten, daarin kun je onder de meeste omstandigheden zelf veilig het water op. Deze kennis draag je over. Je bent minimaal 18 jaar.

HULPINSTRUCTEUR

Als je zin hebt om lekker buiten bezig te zijn met watersport, je bent sociaal en kan al een beetje watersporten, dan kun je hulpinstructeur zijn. Je helpt de (hoofd) instructeur met geven van lessen, je tuigt boten op, ruimt de spullen op na afloop en zorgt samen met het team dat de zeilschool netjes en onderhouden is.  Je bent minimaal 16 jaar en hebt enige kennis van watersporten.

 

 

Intresse?

Stuur een bericht naar Nick@zeilschoolenkhuizen.nl