Feesten & partijen

Bij Strandpaviljoen Enkhuizen zijn er ook verschillende mogelijkheden om een feest te geven. Zo kunt u denken aan: uw verjaardag, bedrijfsfeest, familie BBQ,  .. jarig huwelijk of vrijgezellen feest. Onze prachtige locatie biedt alles wat u nodig heeft voor een geslaagd feest. Mooi uitzicht, een eigen strand en een gigantische zaal waar eenvoudig 200 man in kan.  We kunnen een gedeelte van de zaal of (een groot gedeelte van) het achterterras voor u reserveren. Er is een podium voor een band of u kunt gebruik maken van onze eigen muziek installatie.

Geen feest is hetzelfde, de één wilt een Amsterdamse avond met simpele hapjes en de ander wenst een compleet biologisch of vegetarische buffet. Wij maken daarom graag een passende, persoonlijke en hele scherpe offerte voor u.

Strandpaviljoen Enkhuizen beschikt over een tweede feestlocatie:

Meer Enkhuizen deze prachtige feestlocatie is het hele jaar door beschikbaar voor uw feest of partij. De locatie is gelegen bij de haven(s) van Enkhuizen en biedt net als het Strandpaviljoen uitzicht over het IJsselmeer. Nieuwsgierig geworden? Bezoek de website.

Afkoop garantie, wat is dat?

Overweegt u een feest of partij te organiseren? Dan bent u bij Strandpaviljoen Enkhuizen aan het juiste adres! Boek uw feest of partij en profiteer van de eerlijkste en laagste prijs van Enkhuizen. Wij introduceren de afkoop garantie. Zodra u een offerte bij ons aanvraagt ontvangt u van ons een prijsopgave voor dranken op afkoop en dranken op turf basis. Gedurende het feest zelf serveren wij de dranken ‘gewoon’ op turf basis, het moment dat uw groep ‘ietsje’ meer drinkt dan verwacht en de afkoopprijs wordt bereikt is dit het maximale bedrag wat u afrekent. Hierdoor weet u wat u maximaal kwijt bent! Kijk dat is nog eens lekker feest vieren. Benieuwd naar onze vlijmscherpe offertes ? Neemt u gerust contact met ons op. Klik hier

Voorbeelden van eten en drinken voor groepen:

Wat dacht u van onze:

  • Visschotels v.a. € 8,- p.p.
  • Salade schotels v.a. € 8,- p.p.
  • Warm/koud buffet v.a. € 17,- p.p.
  • BBQ buffet v.a. € 17,50 p.p.
  • Tapas buffet v.a. € 23,50 p.p.

Bij de borrel:

  • Koude hapjes kaas/worst/gevuld ei v.a. € 0,50 p.p
  • Luxe koude hapjes o.a. crostini’s v.a. € 1,20 p.p.
  • Warme hapjes luxe bittergarnituren v.a. € 0,75 p/p/p.s.
  • Luxe BBQ/warme hapjes o.a. Mini burgers/kipsatéspiesjes v.a. € 2,50 p.p.
  • Warm/koud Borrelhapjesbuffet v.a. € 4,50 p.p.

Bovenstaand is slechts een greep van de mogelijkheden die wij bieden. Ieder evenement is uniek, dus ook iedere wens van u als gast. Wij treden graag in overleg om uw wensen te bespreken.

Evenementen & logeren

Wilt u met een gezelschap bij ons langskomen, dan kunnen we u meer bieden dan alleen een hapje en een drankje. U kunt bij ons zeilen, vlot bouwen of andere activiteiten doen. Een zeilclinic kan de hele middag duren, maar kan ook een uurtje zijn. Natuurlijk wordt u hierbij begeleid door een professionele instructeur.

Op het naastgelegen campingterrein hebben wij twee ruime luxe safaritenten. Deze tenten (6 x 11 m) zijn geplaatst op een grote houten veranda en zijn van alle gemakken voorzien. Een vaste houten vloer, mooie steiger houten inrichting. Iedere tent beschikt over 5 tweepersoons hutten, een eigen woonkamer en een zelfvoorzienende keuken.

Wilt u een onvergetelijk weekend met uw familie, vrienden of collega’s…. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u een vraag over de mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op.

Download hier uw routekaart en parkeer mogelijkheid, voor bij uw uitnodiging.