Feesten & partijen

Bij Strandpaviljoen Enkhuizen zijn er verschillende mogelijkheden om een feest te geven. Zo kunt u denken aan: uw verjaardag, bedrijfsfeest, familie barbecue, huwelijksfeest of vrijgezellenfeest.

Onze prachtige locatie biedt alles wat u nodig heeft voor een geslaagd feest. Mooi uitzicht, een eigen strand en een ruim restaurant voor 200 gasten. We kunnen een gedeelte van het restaurant of (een groot gedeelte van) het achterterras voor u reserveren. Er is een podium voor een band of u kunt gebruik maken van onze eigen muziekinstallatie.

Geen feest is hetzelfde. Dat varieert van een Amsterdams avond met simpele hapjes tot een compleet biologisch of vegetarische buffet. Wij maken daarom graag een passende, persoonlijke en scherpe offerte voor u.

Strandpaviljoen Enkhuizen beschikt over een tweede feestlocatie: 

Meer Enkhuizen Deze locatie is het hele jaar door beschikbaar voor feesten en partijen. De locatie is gelegen bij de haven(s) van Enkhuizen en biedt net als het Strandpaviljoen uitzicht over het IJsselmeer.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek de website.

Afkoop garantie

Boek uw feest of partij en profiteer van de eerlijkste en laagste prijs van Enkhuizen, dankzij onze afkoopgarantie. Zodra u een offerte bij ons aanvraagt ontvangt u van ons een prijsopgave voor dranken op afkoop en dranken op turf basis.

Gedurende het feest zelf serveren wij de dranken ‘gewoon’ op turf basis, het moment dat uw groep ‘ietsje’ meer drinkt dan verwacht en de afkoopprijs wordt bereikt is dit het maximale bedrag wat u afrekent.

Zo weet u altijd wat u maximaal kwijt bent. Benieuwd naar onze vlijmscherpe offertes? Neemt u gerust contact met ons op. Klik hier

Wij hebben vele diner mogelijkheden en hapjes voor groepen

Evenementen & logeren

Wilt u met een gezelschap bij ons langskomen, dan kunnen we u meer bieden dan alleen een hapje en een drankje. U kunt bij ons zeilen, windsurfen of SUPpen.

Via Eenhoorn Events organiseren we ook land evenementen.

Daarnaast hebben we drie prachtige groepaccomodaties voor 10 personen. Deze vindt u hier op Airbnb. Deze tiny-house groepsaccomoadaties zijn op 10 minuten lopen van het strandpaviljoen en hebben een terras aan het IJsselmeer. Deze compacte accomodaties zijn van alle gemakken voorzien. En aan de voorkant een prachtig terras met uitzicht van Stavoren tot aan Urk vrij over het water.

Heeft u een vraag over de mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op.

Download hier uw routekaart en parkeer mogelijkheid, voor bij uw uitnodiging.