Feesten & partijen

Bij Strandpaviljoen Enkhuizen zijn er ook verschillende mogelijkheden om een feest te geven. Zo kunt u denken aan: uw verjaardag, bedrijfsfeest, familie BBQ,  .. jarig huwelijk of vrijgezellen feest. Onze prachtige locatie biedt alles wat u nodig heeft voor een geslaagd feest. Mooi uitzicht, een eigen strand en een gigantische zaal waar eenvoudig 200 man in kan.  We kunnen een gedeelte van de zaal of (een groot gedeelte van) het achterterras voor u reserveren. Er is een podium voor een band of u kunt gebruik maken van onze eigen muziek installatie.

Geen feest is hetzelfde, de één wilt een Amsterdamse avond met simpele hapjes en de ander wenst een compleet biologisch of vegetarische buffet. Wij maken daarom graag een passende, persoonlijke en hele scherpe offerte voor u.

Evenementen & logeren

Wilt u met een gezelschap bij ons langskomen, dan kunnen we u meer bieden dan alleen een hapje en een drankje. U kunt bij ons zeilen, vlot bouwen of andere activiteiten doen. Een zeilclinic kan de hele middag duren, maar kan ook een uurtje zijn. Natuurlijk wordt u hierbij begeleid door een professionele instructeur.

Op het naastgelegen campingterrein hebben wij twee ruime luxe safaritenten. Deze tenten (6 x 11 m) zijn geplaatst op een grote houten veranda en zijn van alle gemakken voorzien. Een vaste houten vloer, mooie steiger houten inrichting. Iedere tent beschikt over 5 tweepersoons hutten, een eigen woonkamer en een zelfvoorzienende keuken.

Wilt u een onvergetelijk weekend met uw familie, vrienden of collega’s…. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u een vraag over de mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op.

Download hier uw routekaart en parkeer mogelijkheid, voor bij uw uitnodiging.