Feesten & partijen

Bij Strandpaviljoen Enkhuizen zijn er verschillende mogelijkheden om een feest te geven. Zo kunt u uw verjaardag vieren, bedrijfsfeest organiseren, of gewoon een gezellige BBQ met vrienden. Onze prachtige locatie biedt alles wat u nodig heeft voor een geslaagd feest. Een mooi uitzicht, een eigen strandje en een grote zaal waar 200 personen in kunnen.  We kunnen een gedeelte van de zaal of een gedeelte van het terras voor u reserveren. Er is een podium voor een band of u kunt gebruik maken van onze eigen muziek installatie.

Bij feesten en partijen kunt er op rekenen dat vanaf 20:30 uur de zaal leeg is.

Geen feest is hetzelfde, wij organiseren het naar uw wens. Van een compleet huwelijksfeest tot een gezellig driegangen diner. Er zijn vele mogelijkheden en we maken daarom graag een passende, persoonlijke en  scherpe offerte voor u.

Strandpaviljoen Enkhuizen beschikt over een tweede feestlocatie: Meer Enkhuizen

Meer Enkhuizen deze prachtige feestlocatie is het hele jaar door beschikbaar voor uw feest of partij. De locatie is gelegen bij de haven(s) van Enkhuizen en biedt net als het Strandpaviljoen uitzicht over het IJsselmeer. Vanaf het ruime terras kijkt u over de havens. Wanneer u deze locatie boekt, is deze exclusief voor uw groep. Nieuwsgierig geworden? Bezoek de website.
De prijzen bij Meer Enkhuizen zijn gelijk aan die van Strandpaviljoen Enkhuizen. Voor boekingen vanaf €1000 vragen wij geen zaalhuur.

Afkoop garantie, wat is dat?

Overweegt u een feest of partij te organiseren? Dan bent u bij Strandpaviljoen Enkhuizen aan het juiste adres! Boek uw feest of partij en profiteer van de eerlijkste en laagste prijs van Enkhuizen.  Zodra u een offerte bij ons aanvraagt ontvangt u van ons een prijsopgave voor

  1. dranken op afkoop en
  2. dranken op turf basis.

Gedurende het feest zelf serveren wij de dranken op turf basis, het moment dat uw groep meer drinkt dan verwacht en de afkoopprijs wordt bereikt is dit het maximale bedrag wat u afrekent. U hoeft dus geen keuze te maken en betaald de voordeligste prijs. Hierdoor weet u wat u maximaal kwijt bent!

Wij hebben vele diner mogelijkheden en hapjes voor groepen

Evenementen & logeren

Wilt u met een gezelschap bij ons langskomen, dan kunnen we u meer bieden dan alleen een hapje en een drankje. U kunt bij ons zeilen, windsurfen of SUPpen. Een watersportclinic kan de hele middag duren, maar kan ook een uurtje zijn. Natuurlijk wordt u hierbij begeleid door instructeurs.

Via Eenhoorn Events organiseren we ook land evenementen.

Daarnaast hebben we drie prachtige groepaccomodaties voor 10 personen. Deze vindt u hier op Airbnb. Deze tiny-house groepsaccomoadaties zijn op 10 minuten lopen van het strandpaviljoen en hebben een terras aan het IJsselmeer. Deze compacte accomodaties zijn van alle gemakken voorzien. En aan de voorkant een prachtig terras met uitzicht van Stavoren tot aan Urk vrij over het water.

Heeft u een vraag over de mogelijkheden?
Neem dan contact met ons op.

Download hier uw routekaart en parkeer mogelijkheid, voor bij uw uitnodiging.