WATERSPORT INSTRUCTEUR

Met welke watersport zou jij geld willen verdienen? Een betaalde bijbaan op het water: hobby en werk combineren is natuurlijk een droom.

Je kunt zelfstandig een groepje cursisten lesgeven. Je kijkt naar het weer en maakt daarmee en met het niveau van de cursisten een lesplan. Je organiseert samen met het team dat de materialen klaarliggen voor gebruik en na afloop weer opgeborgen worden. Je bent goed in één of meer watersporten, daarin kun je onder de meeste omstandigheden zelf veilig het water op. Deze kennis draag je over. Je bent minimaal 18 jaar.

Diploma’s zijn een pre, maar is niet noodzakelijk.

ZEISLCHOOL EN STRANDPAVILJOEN ENKHUIZEN

Is een dynamisch bedrijf gericht op de beleving van de gasten. Zowel watersport en horeca zijn vrolijke, gezellige bezigheden voor de gasten, wij willen met ons team alle gasten een fijne tijd bezorgen. Volwassenen, kinderen, groepen, wandelaars, iedereen is welkom en veel wordt mogelijk gemaakt voor de gasten. Met deze instelling en ons gezellige sociale team lossen we altijd alles op. Fijne samenwerking binnen het team, persoonlijke ontwikkeling op eigen niveau en samen het dynamische bedrijf onderhouden en verbeteren is onze visie.

FUNCTIE

Uren:                        in overleg

Dagen:                     in overleg

Salaris:                     in overleg

Start functie:         1 april

Contract:                 half jaar, bij goede samenwerking zeker verlenging