KEUKENMEDEWERKER

Als keukenhulp zorg je ervoor dat jouw collega’s in de keuken zich kunnen focussen op de gerechten, want jij zorgt voor alle voorbereidende werkzaamheden. Je bereidt de borden voor, maakt mise en place, haalt het brood uit de vriezer en bedient de snackkant. Dit doe je op een nauwkeurige, snelle en hygiënische manier. Je hebt er plezier in om deze producten lekker te bereiden, want je weet dat dit voor blije gasten zorgt. Spoelkeukenmedewerker

Nadat iedereen gekookt en gegeten heeft, zal er ook iemand de afwas weg moeten werken. Een nobele taak. Om dit werk te doen moet je zin hebben om te werken, wij leren je de rest.

Je hebt geen ervaring nodig, wel interesse in keukenwerk en je bent minimaal 17 jaar.

Ben je meer ervaren dan een keukenhulp en bijvoorbeeld al kok, ook dan kunnen we in gesprek over uren en betaling we bespreken graag de mogelijkheden!

 

STRANDPAVILJOEN EN ZEISLCHOOL ENKHUIZEN

Is een dynamisch bedrijf gericht op de beleving van de gasten. Zowel watersport en horeca zijn vrolijke, gezellige bezigheden voor de gasten, wij willen met ons team alle gasten een fijne tijd bezorgen. Volwassenen, kinderen, groepen, wandelaars, iedereen is welkom en veel wordt mogelijk gemaakt voor de gasten. Met deze instelling en ons gezellige sociale team lossen we altijd alles op. Fijne samenwerking binnen het team, persoonlijke ontwikkeling op eigen niveau en samen het dynamische bedrijf onderhouden en verbeteren is onze visie.

 

FUNCTIE

Uren:                        10-25 (in overleg)

Dagen:                     in overleg

Salaris:                    Afhankelijk van leeftijd en ervaring

Start functie:          per direct

Contract:                 half jaar, bij goede samenwerking verlenging