Lessen en clinics

Jeugdlessen

Bij de wekelijkse jeugdlessen leren de jongeren van 8-16 jaar op een speelse wijze watersporten. Plezier en samenwerking/samenzijn staan voorop. Daarmee blijft de uitdaging en leren de jongeren van alles met plezier.

Zomerkampen

Iedere zomervakantie zijn er 5-6 zeilkampen. Deze kampen voor jongeren van 8-16 jaar zijn een vakantieweek waarin net als bij de jeugdlessen, plezier en samenwerking/samenzijn het plezier op het water de jeugd laat ervaren en leren. De kampen zijn van zondagavond t/m vrijdagmiddag, de deelnemers blijven slapen en krijgen natuurlijk ook te eten en te drinken.

Ook is het mogelijk aan het kamp deel te nemen en iedere avond lekker thuis, of bij de grootouders, te slapen.

Volwassenen les

Voor volwassenen zijn er iedere woensdag zeillessen. Samen leer je in theorie en in praktijk zeilen in de zwaardboten. De keuze voor het type boot is vrij (in overleg met de instructeur). Na een aantal lessen is de kennis zo groot dat de deelnemers zelfstandig kunnen varen met weinig wind.

Watersport clinics

voor groepen organiseren we regelmatig watersport clinics: een les met begeleiding, een stukje theorie. Het uitgangspunt is samen plezier op het water. Hier voor hebben we verschillende mogelijkheden, neemt u contact met ons op?