Genieten

Strandpaviljoen Enkhuizen is de uitgaansgelegenheid voor het hele gezin! Direct aan het IJsselmeer vindt u onze unieke locatie. Op slechts vijf minuten lopen van het oude stadscentrum van Enkhuizen. Onze locatie is prima bereikbaar te voet,  per fiets en natuurlijk per auto. Parkeren kunt u bij ons gratis. Wij hopen u snel te mogen ontvangen.

Eten en drinken

Wij hebben een uitgebreide lunch-, borrel-, diner- en kinderkaart, wij serveren verschillende vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Daarnaast hebben wij ook een snackbar, om mee te nemen of om gezellig bij ons in het Paviljoen te eten. Heeft u al trek gekregen…… bekijkt u dan onze menukaart.

Kinderrestaurant

strandpaviljoen Enkhuizen is ‘het’ kinderrestaurant van Enkhuizen. Een reuze zandbak vol met kinderspeelgoed, gigantische kinderhoek, activiteiten programma en uitgebreide kinderkaart/pannenkoeken kaart maken dit bij uitstek de locatie om met uw gezin, familie of kinderpartij heen te gaan.

Activiteiten

Door het jaar heen organiseren wij diverse activiteiten. Van zeil/surflessen tot pannenkoeken versieren, en van kinderbingo tot Enkhuizen@Sea Strandpaviljoen Enkhuizen organiseert het. Ook organiseren wij verschillende actieve evenementen zoals watersportdagen of complete zeilweken.

BREAKING!!! Bij strandpaviljoen Enkhuizen deden wij al heel veel met catering (eten en drinken!) maar vanaf nu kunt u het strandpaviljoen ook echt naar u toe halen!

Vanaf dit seizoen kunt u ook onze eerste foodtruck inhuren. Door de flexibele inrichting kan de truck ingehuurd worden voor dranken (als mobiele bar) met tap punten, als rijdende keuken (koelingen en afzuiging aanwezig! En ook als reclame truck (op het dak komt een mooi reclame rek)

Wilt u een heus festival in uw tuin, op de zaak of waar dan ook? Wij staan tot uw dienst met vlijmscherpe prijzen!

De aankomende week gaan wij de kar ophalen en vervolgens afbouwen, er komt een uitneem bar in met twee tapzuilen, en frisdrank koelingen. De achterwand is voorzien van afzuiging en koelingen voor eten. vanaf april zal de kar inzetbaar zijn welke wij verhuren met, maar ook zonder catering. Wij leveren hem op iedere gewenst locatie, compleet naar uw wensen!

Strandpaviljoen Enkhuizen on tour, voor al u feesten en partijen en festivals! #strandpaviljoenenkhuizenontour, #foodtruck, #cateringenkhuizen
... Bekijk meerBekijk minder

1 dag geleden

BREAKING!!! Bij strandpaviljoen Enkhuizen deden wij al heel veel met catering (eten en drinken!) maar vanaf nu kunt u het strandpaviljoen ook echt naar u toe halen! 

Vanaf dit seizoen kunt u ook onze eerste foodtruck inhuren. Door de flexibele inrichting  kan de truck ingehuurd worden voor dranken (als mobiele bar) met tap punten, als rijdende keuken (koelingen en afzuiging aanwezig! En ook als reclame truck (op het dak komt een mooi reclame rek) 

Wilt u een heus festival in uw tuin, op de zaak of waar dan ook? Wij staan tot uw dienst met vlijmscherpe prijzen! 

De aankomende week gaan wij de kar ophalen en vervolgens afbouwen,  er komt een uitneem bar in met twee tapzuilen, en frisdrank koelingen. De achterwand is voorzien van afzuiging en koelingen voor eten. vanaf april zal de kar inzetbaar zijn welke wij verhuren met, maar ook zonder catering. Wij leveren hem op iedere gewenst locatie, compleet naar uw wensen! 

Strandpaviljoen Enkhuizen on tour, voor al u feesten en partijen en festivals! #strandpaviljoenenkhuizenontour, #foodtruck, #cateringenkhuizen

 

Reageer op Facebook

Geweldig

Topper hoor!

Cor Reus

Succes👊

Gewoon top!

Mooie aanwinst Thomas, veel succes en plezier hiermee 👍

Enig idee al wat die scherpe prijzen qua verhuur gaan worden? 😀

Dat noem ik nu eens inovatief!! Top! En hot!!!👍🏻👍🏻👍🏻

Lachen!

Succes!

Wat gaaf. Veel succes ermee

Ziet er goed uit!!

Super zeg!!! 🎉

Wat een topper😄😄

wat weer een geweldige uitdaging heel veel succes

🤗

Geweldig veel succes!

Super gaaf!!!!👍👍👍👍

Lever je er ook mooi weer bij, als je de foodtruck huurt🤔 Succes!!! Mooi initiatief👍

Wow gaaf zeg! Suc6 met deze nieuwe uitdaging

Wauw zo leuk ❤❤🤗

Wat superleuk!!

wow wat leuk zeg en wat een mooitje, super.

Wat een leuk idee. Goed bezig Thomas heel veel succes met de foodtruck, maar dat gaat ongetwijfeld lukken.

Dit is super zeg!!!Succes🍀👍

+ Bekijk vorige reactie\'s

Vanavond met het diner zitten wij helemaal vol met grotere reserveringen! Vanaf 17:30 uur.

Voor die tijd of morgen bent u weer van harte welkom voor lunch, diner en borrel.
... Bekijk meerBekijk minder

3 dagen geleden

Nog even genieten van het mooie weer!!! Vandaag kan het nog.... wij zijn gewoon open. In de zon uit de wind. Ik zeg tot zo! ... Bekijk meerBekijk minder

3 weken geleden

Nog even genieten van het mooie weer!!! Vandaag kan het nog.... wij zijn gewoon open. In de zon uit de wind. Ik zeg tot zo!

 

Reageer op Facebook

Was heerlijk!

Ik zit 😊

Jammer dat ik werken moet en het seizoen nog niet is begonnen

Hier kunnen we wel aan gaan wennen hè in Februari 👍🌞🍷

Load more