Genieten

Strandpaviljoen Enkhuizen is de uitgaansgelegenheid voor het hele gezin! Direct aan het IJsselmeer vindt u onze unieke locatie. Op slechts vijf minuten lopen van het oude stadscentrum van Enkhuizen. Onze locatie is prima bereikbaar te voet,  per fiets en natuurlijk per auto. Parkeren kunt u bij ons gratis. Wij hopen u snel te mogen ontvangen.

Eten en drinken

Wij hebben een uitgebreide lunch-, borrel-, diner- en kinderkaart, wij serveren verschillende vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Daarnaast hebben wij ook een snackbar, om mee te nemen of om gezellig bij ons in het Paviljoen te eten. Heeft u al trek gekregen…… bekijkt u dan onze menukaart.

Kinderrestaurant

strandpaviljoen Enkhuizen is ‘het’ kinderrestaurant van Enkhuizen. Een reuze zandbak vol met kinderspeelgoed, gigantische kinderhoek, activiteiten programma en uitgebreide kinderkaart/pannenkoeken kaart maken dit bij uitstek de locatie om met uw gezin, familie of kinderpartij heen te gaan.

Activiteiten

Door het jaar heen organiseren wij diverse activiteiten. Van zeil/surflessen tot pannenkoeken versieren, en van kinderbingo tot Enkhuizen@Sea Strandpaviljoen Enkhuizen organiseert het. Ook organiseren wij verschillende actieve evenementen zoals watersportdagen of complete zeilweken.

Strandpaviljoen Enkhuizen heeft een bericht gedeeld.
Strandpaviljoen Enkhuizen

De Waterweek 2019 vindt dit jaar plaats van 3 t/m 7 juli!
Het 15e trekzakfestival zal op 28 juli plaatsvinden.
Ondernemers of organisaties die zich willen aansluiten om een leuk evenement in de Waterweek te organiseren zijn van harte welkom en kunnen zich melden bij het secretariaat van de Stichting Themaweken:
else.lassing@quicknet.nl

Afgelopen jaren hebben al veel ondernemers/verenigingen/stichtingen evenementen samen met ons georganiseerd. Doen jullie dit jaar (weer) mee? Supschool Enkhuizen, Schuttevaer, Zeilend Grand-café
@zonnebloem enkhuizen, MEC De Witte Schuur
Lekker aan de Dijk 2.0, EZV Enkhuizen, Nautisch Enkhuizen
EWVA - Enkhuizer Watersport Vereniging Almere, Waterskivereniging De Ven

Een aantal ondernemingen/verenigingen hebben al toegezegd mee te willen doen:
De Drommedaris,
Streekbosoutdoor/Rondvaart
Strandpaviljoen Enkhuizen
Zeilschool Enkhuizen
Skûtsje de Drie Haringen
... Bekijk meerBekijk minder

1 geleden

Vanavond nog even lekker er met de kids uit? of gewoon lekker uit eten? Wij zijn gewoon open hoor! Kom je ook nog even gezellig langs? ... Bekijk meerBekijk minder

1 geleden

 

Reageer op Facebook

We komen er aan Thomas de Boer

Sylvana van Egmond

Vandaag, oudejaarsdag zijn we gesloten.
Nieuwjaarsdag zijn we weer geopend vanaf 12 uur.

Dan is het 2019, we wensen iedereen een prachtig en gezond jaar.
Wij zijn van plan om er samen met het team een mooi jaar van te maken. Nieuwe plannen genoeg voor lekker eten en drinken, mooie evenementen en veel gezelligheid!
... Bekijk meerBekijk minder

3 weken geleden

 

Reageer op Facebook

Jullie ook een gelukkig nieuwjaar. Dat jullie dromen mogen uitkomen

Gelukkig nieuwjaar

Load more