Genieten

Strandpaviljoen Enkhuizen is de uitgaansgelegenheid voor het hele gezin! Direct aan het IJsselmeer vindt u onze unieke locatie. Op slechts vijf minuten lopen van het oude stadscentrum van Enkhuizen. Onze locatie is prima bereikbaar te voet,  per fiets en natuurlijk per auto. Parkeren kunt u bij ons gratis. Wij hopen u snel te mogen ontvangen.

Eten en drinken

Wij hebben een uitgebreide lunch-, borrel-, diner- en kinderkaart, wij serveren verschillende vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Daarnaast hebben wij ook een snackbar, om mee te nemen of om gezellig bij ons in het Paviljoen te eten. Heeft u al trek gekregen…… bekijkt u dan onze menukaart.

Kinderrestaurant

strandpaviljoen Enkhuizen is ‘het’ kinderrestaurant van Enkhuizen. Een reuze zandbak vol met kinderspeelgoed, gigantische kinderhoek, activiteiten programma en uitgebreide kinderkaart/pannenkoeken kaart maken dit bij uitstek de locatie om met uw gezin, familie of kinderpartij heen te gaan.

Activiteiten

Door het jaar heen organiseren wij diverse activiteiten. Van zeil/surflessen tot pannenkoeken versieren, en van kinderbingo tot Enkhuizen@Sea Strandpaviljoen Enkhuizen organiseert het. Ook organiseren wij verschillende actieve evenementen zoals watersportdagen of complete zeilweken.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

This message is only visible to admins:
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.

Error: The user must be an administrator, editor, or moderator of the page in order to impersonate it. If the page business requires Two Factor Authentication, the user also needs to enable Two Factor Authentication.
Type: OAuthException

WAT, Is het al voorjaar? Jahoor... het is hier heerlijk. Lekker aan de wandel, of gewoon even eropuit? Wij zijn gewoon geopend, (en ons terras ook al!) lekker in het zonnetje... ik zeg gaan! ... Bekijk meerBekijk minder

2 maanden geleden

WAT, Is het al voorjaar? Jahoor... het is hier heerlijk. Lekker aan de wandel, of gewoon even eropuit? Wij zijn gewoon geopend, (en ons terras ook al!) lekker in het zonnetje... ik zeg gaan!

Reageer op Facebook

Prachtig plekje 🥰

Wat een leuke reclame. 👍

Lieve gasten, vrienden en bekende van Strandpaviljoen&zeilschool Enkhuizen via deze weg wensen wij u allen een fijne jaarwisseling en een prachtig (hopelijk zomers 😉) 2020 toe! Vanavond zijn we gesloten maar morgen vanaf 12:00 uur gewoon weer geopend. Hopelijk tot morgen!

Groeten Team Strandpaviljoen en Zeilschool Enkhuizen
... Bekijk meerBekijk minder

3 maanden geleden

Reageer op Facebook

Ik wens jullie een fijne jaarwisseling, een fantastisch 2020 vol liefde, omzet, maar bovenal gezondheid! Xxx

Een hele fijne wensen en gezondheid voor 2020

Jullie ook een fantastisch nieuwjaar

De beste wensen voor 2020!!

Fijne jaarwisseling!

Een goed 2020 gewenst🥂😉

Jullie ook alleen maar goeds

voorspoedige 2020

Een heel gelukkig, gezond en succesvol jaar.

Joe toe allemaal

View more comments

3e kerstdag... lekker aan de wandel? Wij zijn vandaag gewoon open. heerlijk (na-) genieten van de kerstdagen. wij zeggen tot straks... ... Bekijk meerBekijk minder

3 maanden geleden