Genieten

Strandpaviljoen Enkhuizen is de uitgaansgelegenheid voor het hele gezin! Direct aan het IJsselmeer vindt u onze unieke locatie. Op slechts vijf minuten lopen van het oude stadscentrum van Enkhuizen. Onze locatie is prima bereikbaar te voet,  per fiets en natuurlijk per auto. Parkeren kunt u bij ons gratis. Wij hopen u snel te mogen ontvangen.

Eten en drinken

Wij hebben een uitgebreide lunch-, borrel-, diner- en kinderkaart, wij serveren verschillende vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Daarnaast hebben wij ook een snackbar, om mee te nemen of om gezellig bij ons in het Paviljoen te eten. Heeft u al trek gekregen…… bekijkt u dan onze menukaart.

Kinderrestaurant

strandpaviljoen Enkhuizen is ‘het’ kinderrestaurant van Enkhuizen. Een reuze zandbak vol met kinderspeelgoed, gigantische kinderhoek, activiteiten programma en uitgebreide kinderkaart/pannenkoeken kaart maken dit bij uitstek de locatie om met uw gezin, familie of kinderpartij heen te gaan.

Activiteiten

Door het jaar heen organiseren wij diverse activiteiten. Van zeil/surflessen tot pannenkoeken versieren, en van kinderbingo tot Enkhuizen@Sea Strandpaviljoen Enkhuizen organiseert het. Ook organiseren wij verschillende actieve evenementen zoals watersportdagen of complete zeilweken.

Nazomer!? Jazeker..... kom je ook lekker langs de a.s. Dagen? uit de wind in het zonnetje. #strandpaviljoenenkhuizen, ... Bekijk meerBekijk minder

1 geleden

Nazomer!? Jazeker..... kom je ook lekker langs de a.s. Dagen? uit de wind in het zonnetje. #strandpaviljoenenkhuizen,

Reageer op Facebook

Misschien het laatste seizoen op die mooie luwe plek😰Geniet er nog veel van👍💪♥️

JAAAA.... en weer een stranddag. Dinsdag 27 augustus (vandaag dus!) open vanaf 16:00 uur! Kom je ook gezellig even langs? #zomerinenkhuizen ... Bekijk meerBekijk minder

4 weken geleden

Reageer op Facebook

Ja tot straks

Wij zijn open!!! Kom je ook genieten in de zon met een heerlijk ‘zee’ windje 😉. Tot zo. ... Bekijk meerBekijk minder

4 weken geleden

Wij zijn open!!! Kom je ook genieten in de zon met een heerlijk ‘zee’ windje 😉. Tot zo.
Lees meer