Genieten

Strandpaviljoen Enkhuizen is de uitgaansgelegenheid voor het hele gezin! Direct aan het IJsselmeer vindt u onze unieke locatie. Op slechts vijf minuten lopen van het oude stadscentrum van Enkhuizen. Onze locatie is prima bereikbaar te voet,  per fiets en natuurlijk per auto. Parkeren kunt u bij ons gratis. Wij hopen u snel te mogen ontvangen.

Eten en drinken

Wij hebben een uitgebreide lunch-, borrel-, diner- en kinderkaart, wij serveren verschillende vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Daarnaast hebben wij ook een snackbar, om mee te nemen of om gezellig bij ons in het Paviljoen te eten. Heeft u al trek gekregen…… bekijkt u dan onze menukaart.

Kinderrestaurant

strandpaviljoen Enkhuizen is ‘het’ kinderrestaurant van Enkhuizen. Een reuze zandbak vol met kinderspeelgoed, gigantische kinderhoek, activiteiten programma en uitgebreide kinderkaart/pannenkoeken kaart maken dit bij uitstek de locatie om met uw gezin, familie of kinderpartij heen te gaan.

Activiteiten

Door het jaar heen organiseren wij diverse activiteiten. Van zeil/surflessen tot pannenkoeken versieren, en van kinderbingo tot Enkhuizen@Sea Strandpaviljoen Enkhuizen organiseert het. Ook organiseren wij verschillende actieve evenementen zoals watersportdagen of complete zeilweken.

De games of summer zijn begonnen!
Kom je ook?
... Bekijk meerBekijk minder

1 geleden

Reageer op Facebook

Claudia Str

Marina Sietses

Wat voor jullie Melis!!

De Waterweek is in volle gang!
De waterdag komt er nog aan, wel net na de waterweek namelijk op 20 juli. Morgen bij het Strandpaviljoen het Zomercarnaval voor iedereen!

Maar helaas ook minder goed nieuws, spuit'm op het Landje van Top gaat niet door.... zie onderstaand berichtVanwege de verwachte lage temperaturen morgen hebben we met de brandweer besloten dat het niet verantwoord is om om het "Spuit 'm " festijn op het Landje van Top door te laten gaan.

Zodra de temperatuur weer iets tropischer is zal de brandweer weer een waterfestijn organiseren en is het Landje van Top als eerste aan de beurt! Hou hun Facebookpagina in de gaten!

www.facebook.com/BrandweerEnkhuizen
... Bekijk meerBekijk minder

1 geleden

De Waterweek is in volle gang! 
De waterdag komt er nog aan, wel net na de waterweek namelijk op 20 juli. Morgen bij het Strandpaviljoen het Zomercarnaval voor iedereen!

Maar helaas ook minder goed nieuws, spuitm op het Landje van Top gaat niet door.... zie onderstaand bericht

Volgende week hebben we weer een super leuk evenement bij het Strandpaviljoen! Kom je ook naar dit 'Games of Summer' festival met leuke spellen, hapjes en drankjes.

Doe je mee met de BBQ? (€ 17,50 p.p. geef je op via info@strandpaviljoenenkhuizen.nl)

Iedereen is welkom!
... Bekijk meerBekijk minder

3 weken geleden

Reageer op Facebook

Naomi Melger

Is de barbeque apart van de spelletjes of samen

Hoe laat begint de barbecue

Dominique Willems Nina Zwaan

Angela Boeddha ik ben er ook

Lees meer