strandpaviljoen-enkhuizen7
strandpaviljoen-enkhuizen6
strandpaviljoen-enkhuizen5
strandpaviljoen-enkhuizen4
strandpaviljoen-enkhuizen3
strandpaviljoen-enkhuizen2
strandpaviljoen-enkhuizen

Genieten

Strandpaviljoen Enkhuizen is de uitgaansgelegenheid voor het hele gezin! Direct aan het IJsselmeer vindt u onze unieke locatie. Op slechts vijf minuten lopen van het oude stadscentrum van Enkhuizen. Onze locatie is prima bereikbaar te voet,  per fiets en natuurlijk per auto. Parkeren kunt u bij ons gratis. Wij hopen u snel te mogen ontvangen.

Eten en drinken

Wij hebben een uitgebreide lunch-, borrel-, diner- en kinderkaart, wij serveren verschillende vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Daarnaast hebben wij ook een snackbar, om mee te nemen of om gezellig bij ons in het Paviljoen te eten. Heeft u al trek gekregen…… bekijkt u dan onze menukaart.

Kinderrestaurant

strandpaviljoen Enkhuizen is ‘het’ kinderrestaurant van Enkhuizen. Een reuze zandbak vol met kinderspeelgoed, gigantische kinderhoek, activiteiten programma en uitgebreide kinderkaart/pannenkoeken kaart maken dit bij uitstek de locatie om met uw gezin, familie of kinderpartij heen te gaan.

Activiteiten

Door het jaar heen organiseren wij diverse activiteiten. Van zeil/surflessen tot pannenkoeken versieren, en van kinderbingo tot Enkhuizen@Sea Strandpaviljoen Enkhuizen organiseert het. Ook organiseren wij verschillende actieve evenementen zoals watersportdagen of complete zeilweken.

Strandpaviljoen Enkhuizen heeft 7 nieuwe foto's toegevoegd — met Shanne van den Mosselaar.
Strandpaviljoen Enkhuizen

Wie mist er wat? Wij hebben van alles gevonden... ... Bekijk meerBekijk minder

4 dagen geleden

DAMES EN HEREN OPGELET!!! Voor onze keuken brigade zoeken wij weer nieuwe topper! We hebben het KNEITER druk, en het gaat nog veel drukker worden! Vind je het leuk om in de keuken te werken, bij één van onze locaties of soms ook 'op locatie' (catering) dan zoeken wij jou! Wij zoeken iemand:

- van 20 jaar of ouder
- liefst met enige keuken ervaring
- die zelfstandig kan werken
- voor 15 tot 30 uur per week
- Een super gezellig persoon, welke past binnen het leukste horeca team in en van Enkhuizen!

Ken of ben jij iemand die in ons top team past? Dan horen wij graag van je.

Reageren kan per mail: info@strandpaviljoenenkhuizen.nl

Groeten, Crew van het Paviljoen
... Bekijk meerBekijk minder

7 dagen geleden

 

Reageer op Facebook

Charlotte Gravestein

Erik....iets dichterbij 😉

Strandpaviljoen Enkhuizen heeft het bericht van Dindua G1 naar Special Olympics 2018 gedeeld.
Strandpaviljoen Enkhuizen

En natuurlijk sponsoren wij Dindua G1....... veel succes tijdens het toernooi!!!We reizen met een bus naar de Special Olympics in de Achterhoek - precies tijdens lunchtijd... Hoe leuk is het dan dat we een lunch-to-go voor alle spelers en begeleiders meekrijgen van Strandpaviljoen Enkhuizen? ... Bekijk meerBekijk minder

1 geleden

En natuurlijk sponsoren wij Dindua G1....... veel succes tijdens het toernooi!!!